“Példaértékű kitartás, szakmai alázat és intelligencia az, ami sikeres versenyzővé, többszörös győztessé és Európa Bajnokká tette. Példaértékű elhivatottság, kedvesség, őszinteség és kreativitás, amitől számomra a legjobb személyi edzővé vált! Köszönet a mindig jó hangulatú edzésekért, tanácsokért, étrendért és nem utolsó sorban az izomlázakért, melyek már több mint két éve mindennapjaim részévé váltak!”

A. Henrietta

“2 éve járok Edithez személyi edzésre. Az edzések mindig változatosak, kellően megterhelőek. Edit rendkívül pontos és precíz, nagyon odafigyel az emberre, Nála az edzés tényleg személyre szabott. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

P. Enikő

 

“Edit, tiszteletre méltó az alázatos munkád, ahogy a teremben dolgozol, és gratulálok ennek az eredményeihez!”

S. Klári


“Jujj Edit nagyon szuper vagy és az amit eddig sikerült elérned fantasztikus. További sok sikert kívánok! Olyan büszke vagyok Rád és arra, hogy egy ilyen emberrel lakhattam rövid ideig együtt.”

S. Réka

“Ezúton szeretném megköszönni volt edzőmnek, Edit Szabados a munkáját és hogy megszerettette és megismertette Velem ezt a sportot! Köszönöm Edit, hogy mindig a segítségemre voltál!”

Á. Timi

“Minden nap Te adsz erőt és edzéseken is mindig a maximumot hozod ki belőlem… Hihetetlen az átalakulásom mióta hozzád járok, amit már most köszönök Neked!!! A legnagyobb példaképem vagy!!! Köszönöm, hogy Veled edzhetek!”

Á. Timi


“Gyönyörű vagy Edit! Ha ránézek erre a képre erőt ad hogy ne adjam fel a mindennapos diétámat és edzésemet! Köszönöm hogy veled edzhetek!”

S. Kitti

“Akkora öröm és boldogság van bennem , hogy muszáj kiírnom magamból hogy a “kis”Tesóm, Edit Szabados EURÓPA BAJNOK lett Sport Physique (30 év felettiek, 165 centi+) kategóriában !
Az elmúlt 3hetet végig izgultam érte még azt is megmerem kockáztatni, hogy jobban izgultam érte mint Ő magáért .
Minden egyes alkalommal sikerült a dobogó legelső helyén végeznie és a tegnapi napon megmérettetett a WBPF Europa Bajnokságon ami Budapesten került megrendezésre.
A szombat éjjelem már nem volt az igazi mert már aludni sem bírtam annyira rá koncentráltam, mi hogyan fog történni és hogy meg kell nyernie mert annyi energiát és munkát fektetett bele olyan akaraterővel és alázattal ami irígylésre méltó kitartott a versenyszezon végéig.
Akkor is amikor nem feltétlen úgy alakultak a dolgok ahogyan kellett volna vagy ahogyan szerette volna de nem adta fel hitt magában és mi mindannyian hittünk Benne hogy képes rá és tessék ,MEGCSINÁLTA!
Csak beérett az a “gyümölcs” amit annyira vártunk!
Minden elismerésem, hogy idáig eljutottál és hihetetlen büszke vagyok Rád Testvérem. Most én következek, hogy te is méltóképpen büszke lehess rám!
My Sister is a European Champion!”

Sz. Andrea


“Gratula! Csodállak “kislány”, micsoda életforma, elszántság, erő és kitartás szükségeltetik… anatómiát lehetne demonstrálni rajtad… és gyönyörű vagy!”

T. Gabriella


“Azt hiszem a képek magukért beszélnek! Profi szintre jutottál, nagyon büszkék vagyunk Rád!”

V. Judit