Ha a célod a testmozgással, hogy szeretnél egészségesen izmosabb, szálkásabb, tónusosabb lenni, akkor az izomtömegedet kell növelni megfelelő edzésterv és étrend kialakításával.

Miért fontos növelni az izomtömeget akkor is, ha nem akarod “kigyúrni” magad?

Az izmok az edzés által okozott stimuláció hatására a megfelelő táplálkozással felvett tápanyagoktól fejlődnek, a regeneráció ideje (alvás, adott izomcsoportra alkalmazott megfelelően hosszú edzéspihenő) alatt. A formádat mindig az izmok adják!

A súlyzós edzés a legalkalmasabb arra, hogy az izmaidat célzottan terheld, és az alakodat úgy tudd formálni, ahogyan számodra ideális lehet. Edzőtermi vagy igény szerint otthoni erősítő edzéstervet is össze tudok állítani, amihez az állapotfelmérési lap kitöltése fog kelleni. Ezt akkor küldöm el Neked e-mail-ben, ha felkeresel engem és válasz e-mail-ben felveszem Veled a kapcsolatot. Ingyenes videóanyag is segítségedre lesz az egyes gyakorlatok helyes kivitelezéséhez, visszaellenőrzéséhez.

Nőként illetve férfiként is érdemes vigyázni, mivel a zsírszövet az izomszövet felett helyezkedik el, vagyis ha izmosodsz minimális zsírosodással is járhat. Ezért fontos a táplálkozás is, hogy ezt elkerülhesd.

A megfelelő táplálkozás pedig a személyre szabott étkezést jelenti, hiszen minden ember más és más, más ételek hasznosak vagy károsak a szervezetnek, illetve más és más ételek segítenek az optimális alak elérésében. Az elsődleges szempont, hogy megtaláljuk azt a középutat, ami egy tartható, élvezetes, változatos, de eredményes diétát jelent a számodra.

Ha változtatni szeretnél, engedd, hogy segítségedre legyek céljaid elérésében!