Ha szeretnél formásabb, kerekebb popsit és tennél is érte akkor jó helyen jársz!

Ez a videóanyag tartalmazza az általam leghatékonyabbnak ítélt otthon popsiformáló gyakorlatokat.

Azért nem írom, hogy eszköz nélkül is végezhető, mert hiszen végezhető, de ellenállás vagy súly nélkül nem hatékony. Ha mégsincs eszközöd, ne aggódj, biztosítom hozzá az egyetlen eszközt, amire szükséged lesz, a miniband-et, amit Te választasz ki milyen erősségűt szeretnél.

Ez a Te programod, ha:

  • kezdő vagy
  • haladó vagy
  • edzőterembe jársz és mellette kiegészítenéd az edzéseid otthoni edzéssel, specifikusan farizomra fókuszálva
  • csak otthon tudsz edzeni és eszközeid sincsennek és leginkább azt szeretnéd elérni, hogy formásabb popsid legyen
  • még egy előnye, hogy nem csak otthon a szobában végezhető, hanem akár a szabadban vagy szabadtéri „konditeremben”

Készíts előtte-utána képet magadról oldalról és hátulról ugyan abban a bikiniben ugyan azon a helyszínen, küldd el az e-mail címemre és a legtöbbet formálódott résztvevő megnyerheti a következő videóanyagot 6 hétre. Nem kötelező, ez egy lehetőség, hogy nyerj is!

A beküldött képekről fb és instagram poszt fog készülni (arc, név nélkül)

 

A csomag ára: 15 000.- Forint.

1 db ajándék miniband, választott erősségben

 

 

A kiválasztott csomag megrendeléséhez töltsd ki a lenti kapcsolati űrlapot, majd kattints az “Elküldés”-re. Ezután 48 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot a megadott e-mail címen. Az előre átutalás után, e-mailben küldöm a videóanyag linkjét, ami a youtube csatornámra vezet, ahol a privát beállítás által csak az egyén tudja megnézni az általam küldött linkkel. A megrendelt szolgáltatásról kiállított számlát postai úton küldöm ki. A szolgáltatás megkezdésének időpontja lesz a teljesítés időpontja. A csomag időtartalma is ekkor kezdődik. A résztvevők között a verseny nem feltétlen a 6. hét eltelte után fog indulni, mert a csomagok nem egy időben fognak indulni minden egyes résztvevőnél, erről majd e-mail-ben kaptok tájékoztatást. A miniband-et postázom kizárólag Magyarországon belül.